Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena duga kecelja sa vezom svetlo plava duga kecelja sa vezom keli zelena duga kecelja sa vezom royal plava duga kecelja sa vezom narandzasta duga kecelja sa vezom svetlo zuta duga kecelja sa vezom

Duge kecelje kupiti

 

Duge kecelje kupiti, visok kvalitet češljanog pamuka 245 g/m², standardnih dimenzija 120 x 80 cm ili prema specifikaciji, sopstvena proizvodnja, s Vašim logotipom u vezu ili štampi. Idealno za ugostiteljske objekte tipa caffea, restorana i sl.

 

 

Prilikom kupivine naše duge kecelje kupiti ne samo da čete biti u prilici da svojim zaposlenima obezbedite kvalitetnu i prikladnu radnu uniformu već Vam se pored toga pruža i mogućnost da kecelje oplemenite Vašim logotipom ili reklamnim tekstom u vezu ili štampi.

 

Duge kecelje kupiti radimo u sopstvenoj proizvodnji od kvalitetnog češljanog pamuka 245 g/m² u standardnoj dimenziji 120 x 80 cm ili po Vašoj specifikaciji. U ponudimo imamo izbor od preko 15 boja kako bi duge kecelje kupiti mogli da prilagodite svom ambijentu i ostatku radne garderobe Vaših zaposlenih.

 

Uz izradu reklamnog teksta ili logotipa u vezu ili štampi duge kecelje kupiti postaće Vaš promotivni materijal koji će Vaši zaposleni nositi ili koje možete pokloniti svojim vernim potrošačima i korisnicima usluga. Vaši zaposleni nošenjem duge kecelje kupiti biće promoteri Vaše firme u svakom trenutku i svakodnevnom konatku sa potrošačima čime ćete postići da budete upamćeni kako kod starih tako i kod novih potrošača.

 

Duge kecelje kupiti mogu se koristiti kao deo radne garderobe u svakom ugostiteljskom objektu ili objektima prehrambene ili mesne industrije. Na Vama je samo da nam se obratite sa svojim potrebama a mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše ukazano poverenje i kvalitenom izradom duge kecelje kupiti prilagodimo Vama.