Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Kape vezionica

 

 

Kape vezionica od polara – fleece, antipilling – negrudvajući, visok kvalitet, 100 % poliester, 320 g/m², mogućnost izrade u 20 boja, a veza ili štampe u 10 boja, sopstvena proizvodnja.

 

 

Kape vezionica su jedan od mnogobrojnih proizvoda iz našeg asortimana koji možemo da Vam ponudimo. Kape vezionica osim što čuvaju glavu od hladnih dana, postale su neizostavni modni dodatak svakoj odevnoj kombinaciji. Baš iz tog razloga pružamo Vam mogućnost izrade Vašeg logotipa u vezu u 10 boja.

 

Kape vezionica se izrađuju u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog polara – fleece, 100 % poliester, 320 g/m² sa mogućnosšću izbora više od 20 nijansi.

 

Kupovinom i izradom veza sa logotipom Vaše firme, kape vezionica postaće prepoznatljive svuda i svi će ih rado nositi. Zašto ne bi ste i Vi imali nešto po čemu ćete biti upamćeni ? Kape vezionica su pravi izbor za Vas jer ćete uz naš stručni tim izradom reklame uspeti da osvežite hladne zimske dane.

 

Vaši zaposleni će u hladnim danima rado nositi kape vezionica, a Vi ćete imati reklamu koja će biti dostupna pogledima prolaznika.