Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude kupiti

 

Radne bermude kupiti – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Radne bermude kupiti su neizostavan odevni predmet svakog zaposlenog radnika u firmi. Zahvaljujući sastavu materijala veoma su fleksibilne su, otporne i veoma udobne za nošenje. Zavisno od svojih potreba možete ih kombinovati sa drugim proizvodima iz naše ponude. Veoma lepo stoje uz polo majice, kačkete i moćete ih nositi na svakom mestu.

 

Za šivenje radnih bermuda kupiti koristi se keper sastava 65% poliester i 35% pamuk. Površinska masa materijala je 245 g/m2.

 

Zahvaljujući džepovima sa prednje i zadnje strane, radne bermude kupiti su neophodne za radnike magacina, stovarišta, gradilišta I drugih radnih mesta. Pojas i nogavice pozadi su u kontrasnoj boji , samo sto pojas ima fosforescentni paspul. Ukrasna traka je u osnovnoj boji. Preko njih su našiveni džepovi , ali desni džep je sa poklopcem. Sa prednje strane se nalaze dva usečena džepa u istoj boji, dok je na boku džep sa poklopcem (kontrasna boja).

 

Pobrinuli smo se da paleta boja bude preko 12. To vam omogućava da eksperimentišete sa odevnim kombinacijama. Kada je široka ponuda proizvoda nije lako odlučiti se za pravi. Zato smo se pobrinuli da svakom klijentu izađemo u susret ukoliko ima bilo kakvih nedoumica oko kupovine.