Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude naručiti

 

Radne bermude naručiti – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Kada je u ponudi široka paleta proizvoda nije lako odabrati i naručiti pravi. Zato smo odlučili da prilikom razgovora sa klijentom izađemo u susret i pokušamo rešiti sve nedoumice.

 

Ako je vaš zahtev za odabir opreme za rad kvalitet, svakako vam nudimo radne bermude naručiti. Zahvaljujući materijalu od koga se rade odlikuju se i otpornošću i fleksibilnošću. Sastav materijala je 65% poliester i 35% pamuk, tj. šiju se od kepera. Veoma su atraktivne i prijatne za nošenje.

 

Od detalja imaju uglavnom džepove. Pojas ima fosforescentni paspul. Radi se u kontrasnoj boji, isto kao i nogavice pozadi. Između njih je široka ukrasna traka u osnovnoj boji. Preko njih su našivena dva džepa (osnovna boja), samo što je desni sa poklopcem. Sa prednje strane su usečeni džepovi, dok je sa strane još jedan sa poklopcem, ali u kontrasnoj boji.

 

Radne bermude naručiti mogu nositi svi i na svakom mestu. Odaberite neku od preko 12 boja, uparite sa još nekim proizvodom iz naše ponude (majicama, duksevima, kačketima itd.) i budite sigurni da ste odabrali baš pravi odevni predmet koji će logom predstavljati vašu firmu.