Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude poručiti

 

Radne bermude poručiti – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Kako bi vaši zaposleni radnici bili primećeni na svakom mestu, a time i logotip vaše firme, odaberite naše radne bermude poručiti. Osim što se rade od visokokvalitetnog materijala, otporme su i udobne. Možete ih nositi svuda. Zahvaljujući dizajnu koriste se na stovarištima, gradilištima, pumpama itd.

 

Šiju se od kepera, sastava 65% poliester i 35% pamuk. Površinska masa materijala je 245 g/m2.

 

Radne bermude štampati na sebi imaju dve vrste džepova. Na boku je jedan sa poklopcem, rađen u kontrasnoj boji. Sa prednje strane su dva usečena džepa. Pojas se radi sa fosforescentnim paspulom i u kontrasnoj boji. Ispod njega je široka traka u osnovnoj boji, dok su nogavice, ponovo, u kontrasnoj boji. Preko pojasa i nogavica su dva džepa, samo što je desni sa poklopcem. Na raspolaganju vam je paleta od preko 12 boja.

 

Svi artikli su deo sopstvene proizvodnje. Stoga, imate mogućnost kombinovanja odevnih predmeta. Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate jer naše iskustvo može zadovoljiti vaše potrebe.