Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude reklamne

 

Radne bermude reklamne – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Radne bermude reklamne su deo sopstvene proizvodnje. Kao takve veoma su kvalitetne izrade, rađene od dobrog materijala, i što je najbitnije, pružaju vam mogućnost reklamiranja. Na njima možete štampati ili vezti logotip vaše firme i biti sigurni da ćete svojim imenom biti prisutni na bilo kom mestu gde se vaši zaposleni radnici nalaze.

 

Materijal od koga se šiju radne bermude reklamne je sastavljen od 65% poliestra i 35% pamuka. Reč je o keperu, površinske mase 245 g/m2. Zahvaljujući tome, veoma su fleksibilne, udobne i prijatne za nošenje.

 

Radne bermude reklamne su šivene sa više vrsta džepova. Oni vam mogu poslužiti za nošenje najneophodnije opreme za rad. Sa prednje strane su dva usečena džepa. Na boku je jedan sa poklopcem. Pojas je u rađen u kontrasnoj boji (nogavice pozadi takođe), i ima fosforescentni paspul. Ispod njega je našivena ukrasna traka u osnovnoj boji.Preko njih su dva džepa u kontrasnoj boji, samo što je desni sa poklopcem. Radne bermude reklamne se mogu kombinovati sa drugim oevnim predmetima iz naše ponude. Uskladite veličine (od S do XXXL) i boje (paleta preko 12 boja) i imaćete gotov marketinški proizvod.