Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude sa logom

 

Radne bermude sa logom – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Logo vaše firme se može naći na bilo kom tekstilnom proizvodu, ali vodite računa da odabrani proizvod bude atraktivan i kvalitetan. Na taj način bićete sigurni da će reklama uspeti.

 

Mi Vam preporučujemo radne bermude sa logom. Potrudili smo se da odaberemo materijal koji će biti otporan i udoban za nošenje, a opet kvalitetan, jer to je najbitnije. Odlučili smo se za keper, sastava 65% poliester i 35% pamuk.

 

Radne bermude sa logom možete naručiti u preko 12 boja. Imate varijantu da ih uparite sa nekim od drugih proizvoda iz naše ponude. Sve to je stvar vašeg ličnog ukusa ili naše pomoći, ukoliko vam je potrebna.

 

Ovaj odevni predmet izrađujemo u sopstvenoj proizvodnji. Pojas radimo u kontrasnoj boji i ukrašavamo fosforescentnim paspulom. Ukrasna traka je u osnovnoj, dok su nogavice pozadi u kontrasnoj. Preko njih su dva džepa samo što je desni sa poklopcem. Još jedan takav džep se nalazi na boku, a dva usečena su sa prednje strane.

 

Radne bermude sa logom mogu se nositi na stovarištu, u magacinu, ili nekom drugom mestu. Dizajnirane su savremeno pa odlično stoje i starijoj i mlađoj populaciji.