Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude sa nazivom kluba

 

Radne bermude sa nazivom kluba – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Ako vam je potreban način da privučete još veći broj članova, opredelite se za radne bermude sa nazivom kluba. To je idealna reklama, prisutna na svakom mestu gde se vaši zaposleni radnici ili čak članovi nalaze.

 

Što se tiče kvaliteta koristimo samo najbolje materijale. Tako je slučaj i sa radnim bermudama sa nazivom kluba. Šiju se od kepera, sastava 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2.

 

Radnici koji budu nosili ovaj proizvod moći će da koriste brojne džepove, i samim tim olakšaju sebi posao. Potrebne alate i drugu opremu imaće na dohvat ruke. Na prednjoj strani su dva usečena džepa, a na boku džep sa poklopcem. Iznad njega je našivena gajka koja može da posluži za kačenje alata koji se veoma često koristi. Pojas se radi u kontrasnoj boji (kao i nogavice pozadi) i ukrašava fosforescentnim paspulom. Ispod njega je ukrasna široka traka(osnovna boja). Preko nogavica i te trake su našiveni džepovi, s tim što je desni sa poklopcem.

 

Potrudili smo se da obezbedimo paletu od preko 12 boja i veličine od S do XXXL. Samim tim postoji mogućnost kombinovanja sa drugim proizvodima koje imamo u ponudi. Radne bermude sa nazivom kluba se mogu nositi i na pumpama, stovarištima, u magacinima itd.