Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude sa štampom

 

Radne bermude sa štampom – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Danas, kada je konkurencija na tržištu velika, potrebna vam je oprema koja vam osim kvaliteta mora obezbediti i reklamu. Mogućnost štampe na našim proizvodima vam to omogućava. Za tople dane vam preporučujemo radne bermude sa štampom. Ako se na njima nalazi logotip vaše firme, bićete viđeni svuda gde se vaši zaposleni radnici nalaze.

 

Za šivenje ovog artikla koristimo materijal visokog kvaliteta, kombinacije 65% poliester i 35% pamuk. Reč je o keperu. Zahvaljujući njemu, radne bermude sa štampom su veoma udobne za nošenje, otporme su i izdržljive.

 

Detalji na radnim bermudama sa štampom su u isto vreme praktični i veoma moderni. Pojas je rađen u kontrasnoj boji i ukrašen je fosforescentnim paspulom. Ispod njega je široka traka u osnovnoj boji. Nogavice sa zadnje strane su takođe u kontrasnoj boji. Preko te trake i nogavica našivena su dva džepa (u osnovnoj boji), ali je desni džep sa poklopcem. Sa prednje strane su dva usečena džepa, takođe u osnovnoj boji. Na levoj butini je džep sa poklopcem (kontrasna boja), a iznad njega gajka.

 

Osim palete od preko 12 boja koja vam je na raspolaganju, pobrinuli smo se da naše proizvode možete upariti zavisno od vaših potreba. Pa zato, možete se odlučiti za neke od majica, kačketa, dukseva. Sami ili uz našu pomoć osmislite kombinaciju koja vama odgovara, pa zajedno sa štampanim logom biće to pravi reklamni potez.