Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude sa vezom

 

Radne bermude sa vezom – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Radne bermude sa vezom su deo naše sopstvene proizvodnje. Uz kvalitet, one su dobitna kombinacija za one koji žele da logotip firme istaknu na radnoj opremi. Mi vam pružamo mogućnost da vezete na njima i time dobijete reklamu na svakom mestu gde se vaši radnici nalaze.

 

Kada kažemo da se odlikuju kvalitetom mislimo na izdržljivost, dugotrajnost, otpornost. Šiju se od kepera, materijala kombinovanog sa 65% poliestra i 35% pamuka. Površinska masa mu je 245 g/m2.

 

Od detalja na radnim bermudama sa vezom tu su usečeni džepovi napred, rađeni u isnovnoj boji. Na levoj nogavici je džep sa poklopcem u kontrasnoj boji. Pojas se radi standardno u kontrasnoj boji i ukrašava fosforescentnim paspulom. Ispod njega je široka lajsna u osnovnoj boji. Ostatak su nogavice u kontrasnoj boji. Na lajsni i nogavicama se nalaze dva ušivena džepa (osnovna boja), samo što je desni sa poklopcem. Na raspolaganju vam je paleta od preko 12 boja. Ovaj odevni predmet možete kombinovati sa drugim proizvodima našeg širokog asortimana, naravno, prilagođenih boja radnim bermudama sa vezom.

 

Mozete ih nositi na stovarištima, u magacinima ili bilo kom drugom mestu. Ukoliko imate nekih nedoumica, tu smo mi da vam uvek izađemo u susret.