Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude štampane

 

Radne bermude štampane – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Radne bermude štampane su deo sopstvene proizvodnje. Šiju se od veoma kvalitetnog materijala, kepera. Sirovinski sastav je 65% poliester i 35% pamuk, dok je površinske mase 245 g/m2.

 

Radne bermude štampane su veoma udobne za nošenje. Zahvaljujući dizajni mogu ih nositi svi, žene I muškarci, na svakom radnom mestu (na stovarištu, pumpama, u magacinima itd.). Najupečatljiviji detalji na njima su džepovi. Šiju se u osnovnoj i kontrasnoj boji, omogućavaju nošenje najneophodnijeg alata ili druge opreme. Na prednjoj strani su dva usečena. Na boku je jedan sa poklopcem u kontrasnoj boji, a pozadi su našivena još dva džepa, s tim što je desni sa poklopcem. Pojas i nogavice pozadi su rađeni u kontrasnoj boji. Pojas je ukrašen fosforescentnim paspulom. Ispod njega je široka ukrasna traka urađena u osnovnoj boji.

 

Zahvaljujući mogućnosti štampe logotipa, radne bermude štampane su idealne za reklamiranje firme. Pružaju mogućnost nošenja na svakom radnom mestu, i kombinovanja sa drugim odevnim predmetima koje imamo u ponudi.