Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude štampati

 

Radne bermude štampati – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Ako želite da kupite kvalitetne radne bermude štampati na pravom ste mestu. Rade se od visokokvalitetnog materijala, kepera. Sastav je 65% poliester i 35% pamuk. Zahvaljujući tome, ovaj odevni predmet je dosta otporan, udoban i fleksibilan.

 

Radne bermude štampati na sebi imaju džepove u koje možete odložiti sve sitne predmete koji svu vam često potrebni. Na boku je džep sa poklopcem. Rađen je u kontrasnoj boji. Dva usečena džepa se nalaze sa prednje strane. Pojas je u kontrasnoj boji i ukrašen je fosforescentnim paspulom. Ispod njega je našivena široka traka a ostatak su nogavice, takođe u kontrasnoj boji. Preko trake i nogavica su dva džepa, samo što je desni sa poklopcem.

 

U zavisnosti od vaše želje radne bermude štampati možete kombinovati sa drugim proizvodima. Na raspolaganju vam je paleta od preko 12 boja, pa vaše odevne kombinacije možete sami praviti. Ovaj proizvod je tako dizajniran da se može nositi na svakom mestu.

 

Svi artikli pripadaju sopstvenoj proizvodnji. Tome dodajte mogućnost štampanja vašeg logotipa i dobili ste kompletan odevni predmet po vašem izboru.