Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude vezene

 

Radne bermude vezene – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Kao i ostali proizvodi našeg širokog asortimana, radne bermude vezene su deo sopstvene proizvodnje. Šiju se od veoma kvalitetnog materijala, fleksibilnog i otpornog. Reč je o keperu, površinske mase 245 g/m2 , sastava 65% poliestera i 35% pamuka.

 

Radne bermude vezene su proizvod veoma udoban za nošenje. Dizajnirane su tako da ih mogu nositi svi, na svakom radnom mestu (na stovarištu, pumpama, u magacinima itd.). Svakako, najupečatljiviji su džepovi. Rađeni u osnovnoj i kontrasnoj boji, omogućavaju nošenje najneophodnijeg alata ili druge opreme. Sa prednje strane su dva usečena. Na boku je jedan sa poklopcem u kontrasnoj boji, a pozadi su našivena još dva džepa, s tim što je desni sa poklopcem. Pojas i nogavice pozadi su rađeni u kontrasnoj boji. Pojas je ukrašen fosforescentnim paspulom. Ispod njega je široka ukrasna traka urađena u osnovnoj boji.

 

Radne bermude vezene vam pružaju mogućnost reklamiranja na svakom mestu gde vaši zaposleni radnici budu prisutni. Osim toga, možete ih birati u preko 12 boja i kombinovati sa drugim odevnim predmetima.