Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude vezti

 

Radne bermude vezti – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Danas, kada je konkurencija u poslu velika morate misliti na marketing. Zato su radne bermude vezti pravi proizvod za vas. Pružamo vam mogućnost isticanja vašeg logotipa i šansu dana jednostavan način budete reklamirani na svakom mestu gde se vaši zaposleni radnici budu nalazili.

 

Što se tiče kvaliteta sigurno će zadovoljiti vaše potrebe jer koristimo visokokvalitetni materijal. Reč je o keperu, sastava 65% poliester i 35% pamuk. Radne pantalone vezti je udoban i fleksibilan proizvod, i prijatno ćete se osećati dok ga nosite.

 

Pojas je izrađen u kontrasnoj boji i ukrašen je fosforescentnim paspulom. Ispod njega je široka traka (osnovna boja). Pozadi su nogavice šivene, takođe, u kontrasnoj boji. Preko nogavica i trake su našivena dva džepa (osnovna boja), samo što je desni sa poklopcem. Na boku je džep sa poklopcem u kontrasnoj boji, a iznad njega našivena gajka. Postoje i usečeni džepovi, a oni se rade u osnovnoj boji.

 

Pobrinuli smo se da paleta bude, čak, preko 12 boja. Možete vršiti i kombinovanje sa drugim proizvodima našeg širokog asortimana (kačketima, polo majicama, duksevima).

 

Univerzalne su, i možete ih nositi na svakom mestu.