Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude za firmu

 

Radne bermude za firmu – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Radne bermude za firmu su visokokvalitetan proizvod. Rade se od materijala kepera, kombinacije 65% poliester i 35% pamuk. Njegova površinska masa je 245 g/m2. Zahvaljujući ovim karakteristikama, proizvod je fleksibilan, otporan i veoma udoban za nošenje. Može se nositi na stovarištima, pumpama, u magacinima i drugim radnim mestima gde je potrebno istaći logotip firme.

 

Dizajn ovog odevnog predmeta je veoma savremen. Opremljen je brojnim džepovima koji mogu da služe za nošenje alata i druge neophodne opreme. Pojas i nogavice pozadi rade se u kontrasnoj boji, s tim što je pojas ukrašen fosforescentnim paspulom. Ispod njega je široka ukrasna traka, a preko te trake i nogavica su našivena dva džepa, od kojih je desni sa pokopcem. Na butini je još jedan džep sa poklopcem u kontrasnoj boji, dok sa prednje strane se nalaze dva usečena.

 

Radne bermude za firmu su deo sopstvene proizvodnje. Rade se u veličinama od S do XXXL. Paleta boja je preko 12. Postoji mogućnost kombinovanja radnih bermuda za firmu sa drugim proizvodima iz naše ponude. Ako imate bilo kakvu nedoumicu možete se obratiti nama za pomoć, a mi čemo uraditi sve što je u našoj moći kako bi dobili proizvod koji će ispuniti vaše kriterijume i ciljeve.