Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude za kafić

 

Radne bermude za kafić – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Kako vaš posao zahteva dobru reklamu, mi smo se pobrinuli da vam to omogućimo na najbolji način. Radne bermude za kafić vam pružaju mogućnost da na njima izvezete ili oštampate logotip kafića i time obezbedite reklamu gde god se vaši zaposleni radnici nalaze.

 

Radne bermude za kafić se šiju od visokokvalitetnog materijala, kepera. Sastavljen je od 65% poliestra i 35% pamuka, površinske mase 245 g/m2.

 

Veoma su savremene i udobne za nošenje. Imaju više vrsta džepova pa omogućavaju nošenje najneophodnijeg alati ili druge opreme. Pojas i nogavice pozadi se rade u kontrasnoj boji. Pojas je ukrašen fosforescentnim paspulom. Ispod je ukrasna traka u osnovnoj boji, dok su preko nje i nogavica našivena dva džepa (desni sa poklopcem). Na prednjoj strani su dva usečena, a na butini još jedan sa poklopcem u kontrasnoj boji.

 

Radne bermude za kafić se rade u veličinama od S do XXXL. Osim toga pružamo vam paletu od preko 12 boja i mogućnost kombinovanja sa drugim artiklima (majicama, duksevima, kačketima, itd.).

 

Vaši zaposleni radnici će biti veoma zadovoljni u odeći koju nose. Sve što treba da uradite jeste da dođete kod nas a mi ćemo se potruditi da na najbolji način i u najkraćem roku ispunimo vaša očekivanja.