Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude za školu

 

Radne bermude za školu – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Radne bermude za školu su prilagođene učenicima koji imaju potrebu za ovom vrstom proizvoda. Rade se od visokokvalitetnog materijala, pa su fleksibilne, otporne i veoma udobne za nošenje na vrelom letnjem danu.

 

Šiju se od kepera, sastava 65% poliester i 35% pamuk. Površinska masa materijala je 245 g/m2.

 

Radne bermude za školu su opremljene brojnim džepovima, sa i bez poklopca i usečenim. Usečeni se nalaze sa prednje strane, ima ih dva. Jedan sa poklopcem je na boku, i urađen je u kontrasnoj boji. Pojas i nogavice sa zadnje strane su takođe u kontrasnoj boji. Pojas je ukrašen fosforescentnim paspulom. Ispod njega je ukrasna široka traka, a preko nje i nogavica su našivena dva džepa, s tim što je desni sa poklopcem, i oni su u osnovnoj boji.

 

Radne bermude za školu se rade u veličinama od S do XXXL. Možete odabrati neku od preko 12 boja koje su vam na raspolaganju. Imate i mogućnost kombinovanja sa drugim odevnim predmetima našeg širokog asortimana (polo majicama, kačketima, duksevima itd.). Sve što treba da uradite je da dođete kod nas a mi ćemo vam u pogledu svih nedoumica i pitanja izaći u susret i pomoći najbolje što možemo.