Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili kupiti

 

Bade mantili kupiti rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Ne moguće je zamisli uspešan kozmetički salon, hotel ili spa centar da u svom ambijentu ne poseduje bade mantil koji će koristiti Vaši korisnici usluga, pa Vam zato nudimo naš artikal bade mantili kupiti.

 

Bade mantili kupiti su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji smo u mogućnosti da prilagodimo Vašim potrebama. Bade mantili kupiti rade se od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira koji je površinske mase 550-600 g/m² čime smo uspeli da obezbedimo, komfor, toplinu i udobnost tokom nošenja.

 

Bade mantili kupiti rade se u crnoj, crvenoj, beloj, melanž suvoj i teget boji, a pored toga smo i u mogućnosti da Vam ponudimo izbor veličina za muškarce i žene kako bi uspeli da ovaj proizvod prilagodite svojim potrebama.

 

Bade mantili kupiti su pogodni za izradu veza na njima koji može dodatno da upotpuni izgled ovih bade mantila ili da istakne Vašu firmu ili delatnost kojom se bavite. Vez se radi u 10 boja, pa ste tako u omogućnosti da osmislite adekvatnu kombinaciju kako bi Vaš željeni vezeni detalj izgledao što autentičnije i živopisnije.

 

U želji da obradujete svoje verne posetioce ili poslovne partnere i saradnike sigurni smo da će bade mantili kupiti biti adekvatan poklon za njih koji će oni rado nosti u svom domu. Obezbedite svojim posetiocima komotitet, udobnost i osećaj pripadnosti uz bade mantili kupiti a oni će Vam uzvratiti poverenjem i redovnom posetom.