Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili naručiti

 

Bade mantili naručiti rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bade mantili naručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira sa izborom od pet boja uz mogućnost izrade željenog detalja u vezu. Bade mantili naručiti su izuzetno prijatni i mekani za nošenje jer se rade od materijala koji je površinske mase 550-600 g/m² i vrlo su laki za održavanje i otporni na habanje.

 

Pošto se bade mantili naručiti rade u beloj, crnoj, melanž sivoj, teget i crvenoj boji kao što se rade i peškiri naručiti lako ih je kombinovati i uklopiti u svoje potrebe. Rade se u veličinama za žene i muškarce.

 

Na bade mantili naručiti moguća je izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme u vezu sa izborom do 10 boja. Ne samo da ćete ulepšati ove bade mantile izradom veza nego ćete dobiti i reklamu koja će biti primećena tokom nošenja i vrlo lepo će se isticati na jednobojnom bade mantilu.

 

Bade mantili naručiti su pogodni za upotrebu u hotelima, kozmetičkim salonima, spa centrima i sl. čime bi ste uz naš proizvod svojim gostima i korisnicima usluga obezbedili visok kvalitet, udobnost i toplinu tokom boravka kod Vas.

 

Budite ponosni na mogućnost da svojim klijentima ponudite nošenje u Vašem ambijentu artikla kao što su bade mantili naručiti a mi ćemo Vam uz kvalitetnu tehnologiju izrade veza i trajnost boja omogućiti da svoje usluge izdignete na visok nivo.