Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili po porudžbini

 

Bade mantili po porudžbini rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bade mantili po porudžbini su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji možete da poručite u boji, veličini ili sa željenim detaljem u vezu po Vašoj želji i Vašim potrebama. Bade mantili po porudžbini su proizvod koji možete zajedno sa našim peškirima koji se rade od istog materijala i u istoj boji da koristite u radu sa klijentima u Vašem ambijentu.

 

Bade mantili po porudžbini rade se od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira i trenutno je u ponudi izarada u beloj, crnoj, crvenoj, teget i melanž sivoj boji koje se lako kombinuju sa ambijentom i Vašim potrebama. Bade mantili po porudžbini su površinske mase 550-600 g/m² što ove bade mantile čini vrlo mekani, prijatnim i udobnim za nošenje pa smo zato sigurni da će ih Vaši gosti i korisnici usluga rado nositi tokom boravka kod Vas.

 

Uz mogućnost izrade reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme u vezu bade mantili po porudžbini mogu biti i Vaš promotivni materijal koji će prezentovati i promovisati Vašu firmu i delatnost kojom se bavite.

 

Bade mantili po porudžbini mogu biti i idealan poklon za vaše poslovne partnere i saradnike kojima ćete na taj način pokazati kvalitetan marketing Vaše firme kojim želite da pospešite poslovanje i izdignete firmu na visok nivo poslovnosti i ozbiljnosti.