Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili poručiti

 

Bade mantili poručiti rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Kako bi sebi obezbedili adekvatan artikal za rad sa klijentima ili kako bi pospešili svoje poslovanje svakako će Vam biti potrebni naši bade mantili poručiti jer možemo prema boji, veličini i izradi veza da ih prilagodimo Vama.

 

Bade mantili poručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog materijala površinske mase 550-600 g/m². Radimo ih u 5 boja, a to bela, crna, crvena, teget i melanž siva boja sa mogućnošću izrade veza u 10 boja čijim adekvatnim izborom i kombinazicom možete da istaknete željeni vezeni detalj. Pošto se rade u bojama koje su pogodne za muškarce i za žene takođe smo u prilici da Vam ponudimo i mogućnost izbora veličina za muškarce i žene.

 

Bade mantili poručiti mogu biti prikladan poklon za Vaše poslovne partnere i saradnike i time bi ste uspeli da pokažete imidž svoje firme ali i da pokažete želju za napredovanjem i dobrim marketingom.

 

Izradom veza bade mantili poručiti postaće Vaš promotivni materijal koji će Vaši gosti i korisnici usluga rado nositi na sebi i Vašu firmu predstavljati i promovisati. Vaši gosti i korisnici usluga rado će nositi ove mantile jer su bade mantili izrađeni od materijala koji garantuje udobnost i komotitet, toplinu i prijatnost nošenja.

 

Ukažite nam svoje poverenje i poručite po svojoj meri i svojim potrebama artikal kao što su bade mantili poručiti a mi ćemo se potruditi da Vam kvalitetnom izradom to i omogućimo.