Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili reklamni

 

Bade mantili reklamni rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bade mantili reklamni su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji možete koristiti u reklamne svrhe bez obzira da li imate potrebu da ih koristite u svom radu ili da želite da bude sponzor nekog sportskog događaja na kojem želite da se nađe i Vaša reklama.

 

Bade mantili reklamni rade se od kvalitetnog materijala 100% pamučnog fortira koji je pogodan za izradu u vezu reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme sa izborom do 10 boja. Sami bade mantili reklamni trenutno se rade u beloj, melanž sivoj, crnoj, crvenoj i teget boji i na njima je lako istaći željeni reklamni materijal.

 

Bade mantili reklamni su vrlo udobni i prijatni za nošenje jer materijal od koga se rade je površinske mase 550-600 g/m² koja obezbeđuje mekoću i toplinu tokom nošenja i zato smo sigurni da će ih svi rado nositi.

 

Poklonite svojim poslovnim partnerima ili vernim korisnicima usluga artikal kao što su bade mantili reklamni koji će oni rado nositi u svom domu. Pokažite koliko brinete o dobrom marketingu svoje firme i da imate želju za napredovanjem i sigurni smo da će Vam bade mantili reklamni u tome pomoći.

 

Na Vama je da osmislite ideju i da nam se obratite kako bi bade manitli reklamni bili izrađeni po Vašoj meri i Vašim željama i tako postali pravi predstvanici Vaše firme i delatnosti kojom se bavite.