Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili sa logom

 

Bade mantili sa logom rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Ako ste firma kojoj su u radu neophodni bade mantili kako bi svojim gostima i korisnicima usluga ponudili i omogućili adekvatnu uslugu sigurni smo da će Vas naši bade mantili sa logom zainteresovati da ih imate u svojom ambijentu.

 

Izrada logotipa na bade mantili sa logom moguća je u 10 boja čime ćete dodatno istaći svoju firmu i delatnost kojom se bavite na ovim jednobojnim bade mantilima. Kako bi bili u mogućnosti da ih prilagodite svojim potrebama nudimo Vam izradu bade mantili sa logom u pet boja a to su bela, crna, crvena, teget i melanž siva boja.

 

Bade mantili sa logom su vrlo prijatni i udobni za nošenje, lako se održavaju i otporni su na habanje jer se rade od visoko kvalitenog 100% pamučnog frotira koji je površinske mase 550-600 g/m². Pošto se mogu kombinovati sa peškirima koji se rade u našoj proizvodnji od istog materijal pruža Vam se mogućnost da se bade mantili sa logom u kombinaciji sa peškirima nađu u Vašem ambijentu.

 

Ponudite svojim gostima i korisnicima usluga adekvatan artikal kao što su bade mantili sa logom koji će im pružiti udobnost, mekoću i toplinu a oni će Vam uzvratiti poverenjem i željom da Vas uvek posećuju i rado pričaju novim gostima o Vama.

 

U mogućnosti smo da Vam uz visoko kvalitetnu tehnologiju izrade kako samih bade mantila tako i izrađenog logotipa u vezu obezbedimo adekvatan artikal kao što su bade mantili sa logom koji će Vam pomoći da svoju firmu i delatnost kojom se bavite reprezentujete kako starim tako i novim korisnicima usluga.