Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili sa nazivom firme

 

Bade mantili sa nazivom firme rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bade mantili sa nazivom firme rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira koji je površinske mase 550-600 g/m² što ove bade mantile čini vrlo prijatnim, mekanim i udobnim za nošenje. Uz kupovinu bade mantila pruža Vam se mogućnost da Vam na njima izradimo u vezu naziv Vaše firme čime bi ste dobili reklamu koja će biti vidljiva u svakom trenutku.

 

Izrada veza na artiklu kao što su bade mantili sa nazivom firme moguća je izrada u 10 boja čijim bi ste izborom istakli svoju firmu i delatnost kojom se bavite. Ne samo da bi ste imali adekvatan artikal koji ćete koristiti za svoje posetioce i korisnike usluga već ćete imati i reklamu koju će Vaši gosti rado nositi na sebi.

 

Bade mantili sa nazivom firme mogu biti i dobar promotivni materijal kojji možete pokloniti svojim poslovnim partnerima i saradnicima i na taj način im predstaviti svoju firmu i upoznati ih sa svojim mogućnostima poslovanja. Sigurni smo da će ih svi rado nositi jer smo se potrudili da kroz njih ponudimo udobnost, prijatnost i komotitet i tako osiguramo da nam ukažete svoje poverenje kako bi bade mantili sa nazivom firme bili izrađeni po Vašoj meri i potrebama.

 

Bade mantili sa nazivom firme rade se u crnoj, crvneoj, melanž sivoj, teget i beloj boji pa ih je lako uklopiti u svaki ambijent a vrlo lepo se kombinuju i sa peškirima iz našeg asortimana jer se rade od istog materijala.

 

Pokažite da brinete o prijatnosti i udobnosti svojih posetilaca i korisnika usluga uz naš artikal bade mantili sa nazivom firme i sigurni smo da će Vam oni uzvratiti redovnom posetom.