Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili sa nazivom kluba

 

Bade mantili sa nazivom kluba rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bez obzira kojim sportom da se bave Vaši sportisti svakako će im biti potrebni naši bade mantili sa nazivom kluba koji se mogu koristi na sportskom događaju ili na sportskim priprema. Uz ove bade mantile pruža Vam se mogućnost izrade naziva Vašeg kluba i na taj način bićete u mogućnosti da Vaši sportisti budu reprezentativni i da sa ponosom nose naziv svog kluba na sebi.

 

Bade mantili sa nazivom kluba rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira koji su laki za održavanje i trajnih boja. Rade se u beloj, crnoj, crvenoj, teget i melaž sivoj boji pa ih je vrlo lako uklopiti u Vaše potrebe kako bi na sebi imali boje svoga kluba.

 

Bade mantili sa nazivom kluba su vrlo prijatni, lagani i udobni za nošenje jer se rade od materijala koji je površinske mase 550-600 g/m². Sigurni smo da će ih Vaši sportisti rado nositi na sebi i biti pravi predstavnici sporta kojim se bavi jer će te uz bade mantili sa nazivom kluba pokazati da brinete o imidžu i statusu svojih sportista.

 

Izrada veza na bade mantili sa nazivom kluba radi se u 10 boja čijim adekvatnim izborom i kombinacijom možete da istaknete boje kluba i sam naziv na jednobojnim bade mantilima. Na taj način naziv kuba biće vidljiv u skavom trenutku bilo da ih Vaši sportisti nose na sportskom događaju ili tokom prirprema i na taj način sigurno će privlačiti pažnju i želju da Vam se u klubu pridruže novi članovi.

 

Na Vama je samo da nam se obratite sa svojim željama i potrebama a i ćemo se kvalitentom uslugom i izradom potruditi da bade mantili sa nazivom kluba zadovolje Vaše potrebe i standarde.