Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili sa štampom

 

Bade mantili sa štampom rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

U želji da Vam obezbedimo adekvatan artikal i njegov visok kvalitet umesto izrade štampe na bade mantili sa štampom mi smo u prilici da Vam ponudimo izradu veza željenog detalja na ovim bade mantilima. Osetljivost materijala od koga se rade bade mantili sa štampom onemogućava kvalitetnu izradu štampe a kako bi smo opravdali Vaše ukazano poverenje izrada veza na njima će biti trajna i visoko kvalitetna.

 

Bade mantili sa štampom se rade od kvalitetnog 100% pamučnog frotira površinske mase 550-600 g/m² što ih čini vrlo prijatnim i udobnim za nošenje. Trenutno se rade u beloj, crvenoj, teget, crnoj i melanž sivoj boji uz izradu veza do 10 boja. Kvalitet materijala od koga su izrađeni bade mantili sa štampom omogućava trajnost i otpornost na habanje ali i lako održavanje.

 

Pošto se bade mantili sa štampom rade u istim bojama i od istog materijala kao i naši peškiri sa štampom idealno ih je imati u svom ambijnetu kao što su hoteli, spa centri, bazeni i sl. jer će te na taj način pokazati koliko brinete o imidžu i jedinstu svoje firme koji će Vaši gosti svakako primetiti.

 

Dodano uz kupovinu pruža Vam se mogućnost da uradite reklamni materijal, naziv ili logotip Vaše firme i da ovi bade mantili sa štampom postanu Vaši promoteri tokom upotebe od strane Vaših gostiju i klijenata. Sigurni smo da ćete biti primećeni i upamćeni jer smo visoko kvalitetnom izradom kako samih bada mantila tako i vezenog materijala na njima osigurali toplinu, udobnost i prijatnost nošenja i time doprineli da Vam se gosti uvek i iznova sa zadovoljstvom vraćaju.