Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili sa vezom

 

Bade mantili sa vezom rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bez obzira da li ste firma koja se bavi delatnošću u kojoj su Vam neophodni bade mantili ili da želite da budete sponzor nekog sportskog događaja i želite da ime vaše firme bude u prvom planu-sigurni smo da će naši bade mantili sa vezom zadovoljiti Vaše potrebe.

 

Bade mantili sa vezom rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira koji je vrlo prijatan i udoban za nošenje jer je površinske mase 550-600 g/m² koja daje punoću i mekoću ovih bade mantila. Radimo ih u beloj, melanž sivoj, teget, crnoj i crvenoj boji i lako se uklapaju sa Vašim potebama. Laki su za održavanje i otporni na habanje.

 

Bade mantili sa vezom su pogodni za izradu reklamnog teksta, naziva firme ili logotipa u vezu do 10 boja čime ćete uspeti da istaknete izrađeni vez na jednobojnim bade mantilima. Na Vama je samo da osmislite detalj koji želite da imate na artiklu kao što su bade mantili sa vezom a mi ćemo se potruditi da vam to i obezbedimo.

 

Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo i u to će ih svi rado nositi jer smo se potrudili da kvalitetnom izradom očuvamo mekoću i prijatnost nošenja bade mantila ali i da kvalitetnom tehnologijom osiuramo trajnost boja veza izrađenog na njima.

 

Bade mantili da vezom postaće Vaša najbolja reklama jer ćete kroz njih prikazati imidž svoje firme i to koliko ulažete u svoje poslovanje kako bi svojim posetiocima i korisnicima usluga obezbedili komotitet i prijatnost tokom boravka kod Vas.