Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili štampani

 

Bade mantili štampani rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bez obzira da li se bavite delatnošću kao što je hotelijerstvo ili ste vlasnik nekog spa centra ili kozmetičkog salona sigurni smo da će Vas zainteresovati naši bade mantili štampani koje želimo da Vam predstavimo.

 

Bade mantili štampani se rade u sopstevoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira koji je površinske mase 550-600 g/m² čime smo uspeli da obezbedimo toplinu, udobnost i prijatnost nošenja ovih bade mantila. Trenutno ih radimo u beloj, teget, melanž sivoj, crnoj i crvenoj boji koje se lako mogu uklopiti u Vaš ambijent. Izuzetno su laki za održavanje i trajanih su boja a takođe su i otporni na habanje.

 

Pošto su bade mantili štampani osetljivi za izradu štampe zbog prirode materijala od koga se rade pa kako bi sačuvali kvalitet materijala i obezbedili Vam visok kvalitet izrađenog detalja moguća je izrada veza koja je trajnih boja i ne remeti kvalitet ovih bade mantila.

 

Izrada veza moguća je u 10 boja čime bi ste obogatili i upotpunili izgled ovih bade mantila ali i pri tom istakli željeni detalj u prvi plan. Bade mantili štampani su pogodni za izradu reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme i time bi ste mogli svoju firmu da predstavite na jedan prefinjen i ne namteljiv način koji će Vaši gosti i korisnici usluga rado nositi na sebi.

 

Pokažite koliko Vam je bitno da Vašim gostima obezbedite da se osećaju prijatno u Vašem ambijentu i omogućite im da nose artikal kao što su bade mantili štampani i sigurni smo da će to primetiti i da će umeti da cene i uzvratiće Vam svojim poverenjem i ponovnim dolaskom.