Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili štamparija

 

Bade mantili štamparija rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bade mantili štamparija su jedan od mnogobrojnih proizvoda iz naše široke ponude koji smo u prilici da Vam predstavimo kako bi bili upoznati sa kvalitetom i mogućnostima koje Vam uz njih nudimo. Bade mantili štamparija se rade od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira 550-600 g/m² koji je osetljiv na štampu ali Vam zato možemo ponuditi izradu željenog materijala u vezu kako bi sačuvali kvalitet samog bade mantila i imali trajan detalja izrađen na njima.

 

Bade mantili štamparija mogu biti više namenski bilo da želite da ih imate kao prateći artikal u radu sa klijentima ili da želite da ih poklonite svojim poslovnim partnerima ili potrošačima kao deo promotivnog materijala. Izradom reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme bade mantili štamparija postaće Vaša reklama koja će biti dostupna svakom klijentu tokom korišćenja ovih bade mantila i na taj način bićete u prilici da svoju firmu predstavite na jedan profesionalan način.

 

Bade mantili štamparija se rade u beloj, crnoj, crvenoj, teget i melanž sivoj boji pa se mogu lako uklopiti u svaki ambijnt. Vrlo su prijatni i mekani za nošenje zbog punoće i kvaliteta materijala od koga se rade pa smo zato sigurni da će ih Vaši klijenti rado nositi i u njima se opuštati tokom tretmana ili boravka u Vašem ambijentu.

 

Izrada logotipa ili reklamnog tekta na bade mantili štamparija moguća je u 10 boja čime ćete uspeti da istaknete štampani materijal ali i da osvežite izgled ovih bade mantila i tako prikažete svoju firmu i delatnost kojom se bavite.