Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili štampati

 

Bade mantili štampati rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bade mantili štampati su jedan od naših artikala iz sopstvene proizvodnje koji želimo da Vam predstavimo kako bi uspeli da pospešite svoje poslovanje kroz dobar marketing ali i da svojoj firmi obezbedite adekvatan artikal za rad sa klijentima.

 

Bade mantili štampati se rade od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira koji je osetljiv na štampu, pa kako ne bi došlo do oštećenja samog materijala želimo da Vam umesto štampe ponudimo izradu veza željenog detalja. Izrada veza moguća je u 10 boja i odlikuje se visokim kvalitetom i trajnošću boja na tkanini.

 

Bade mantili štampati se rade od materijala koji je površinske mase 550-600 g/m² što omogućava da ovi mantili imaju visok stepen mekoće, udobnosti i komotita tokom nošenja i zato smo sigurni da će bade mantili štampati da se nađu i u Vašem ambijentu.

 

Izradom vezenog detalja bilo da je u pitanju naziv ili logotip firme uspećete da istaknete svoju firmu u prvi plan ali i da dodatno osvežite i ulepšate jednobojne bade mantile. Izrađena reklama na bade mantili biće upečatljiva i vidjiva u svakom trenutku tokom korišćenja od strane Vaših klijenata i korisnika usluga.

 

Sigurni smo da možemo da Vam ponudimo visok kvalitet materijala od koga su izrađeni bade mantili štampani kao i kvalitet željenog detalja izrađenog na njima i zato Vas očekujemo da nas posetite i postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.