Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili vezeni

 

Bade mantili vezeni rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bade mantili vezeni rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira i mogu biti višenamenski jer je na njima moguća izrad veza pa se zato mogu koristiti u reklamne svrhe ili kao prateće sredstvo u radu sa klijentima.

 

Bade mantili vezeni se odlikuju visokim stepenom udobnosti, mekoće i komotiita tokom nošenja jer materijal od koga se rade je površinske mase 550-600 g/m². Trenutno se bade mantili vezeni rade u pet boja, a to su crna, crvena, bela, teget i melanž siva boja koje se lako uklapaju u Vaš ambijent i Vaše potrebe a kvalitetnom tehnologijom smo osigurali njihovu trajnost.

 

Izrada vezenog materijala moguća je u 10 boja čime dodatno ističete vezeni materijal na jednobojnim bade mantila. Na taj način bade mantilil vezeni biće Vaši promoteri koji će predstavljati vašu firmu tokom svakodnevnog nošenja od strane korisnika usluga.

 

Bade mantili vezeni mogu biti i prikladan poklon Vašim poslovnim partnerima i saradnicima koji će ih rado nositi u svom domu a time ćete pokazati spremnost za napredovanje i ulaganje u dobro poslovanje.

 

Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo i koji smo u mogućnosti da Vam obezbedimo tokom izrade veza i artikla koji Vam predstavljamo i tako Vas svrstamo u grupu zadovoljnih kupaca artikla kao što su bade mantili vezeni.