Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili vezti

 

Bade mantili vezti rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bade mantili vezti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira površinske mase 550-600 g/m² što svakako obezbeđuje da ovi bade mantili budu vrlo prijatni i udobni tokom nošenja. Bade mantili vezti rade se u beloj, crnoj, beloj, teget i melanž sivoj boji tako da se lako uklapaju i kombinuju sa Vašim potrebama.

 

Bade mantili vezti pogodni za izradu reklamnog teksta ili logotipa Vaše firme u vezu do 10 boja, čijim adekvatnim izborom i kombinacijom dodatno možete da istaknete vezeni detalj. Izrada veza na ovim bade mantilima je izuzetno trajna i odlikuje se visokim kvalitetom boja.

 

Bade mantili vezti pogodni su za delatnost kao što je hotelijerstvo ili za spa centre, kozmetičke salone ili bazene, a uz kombinovanje sa našim peškirima vezti koji se rade u istim bojama dodatno ćete uspeti da istaknete imidž i poslovnost svoje firme.

 

Sigurni smo da će Vaši verni posetioci i korisnici usluga rado na sebi da nose artikal kao što su bade mantili vezti jer ćete im sa njima priuštiti komotitet i udobnost. Bade mantili vezti mogu biti i adekvatan poklon Vašim poslovnim partnerima i saradnicima kojima ćete na taj način predstaviti poslovanje i marketing svoje firme.

 

Obratite nam se sa svojim potrebama i mi ćemo uz visoko kvalitetnu tehnologiju izrade veza Vam to i omogućiti i bade mantili vezti biće izrađeni po Vašoj meri i Vašim potrebama.