Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili za firmu

 

Bade mantili za firmu rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Ako ste firma koja se bavi hotelijerstvom, vlasnik ste kozmetičkog salona, spa centra ili zatvorenog bazena sigurno će Vam biti potrebni bade mantili za firmu koji će upotrpuniti Vašu ponudu usluga i Vašim klijentima i gostima omogućiti potpuni ugođaj boravka.

 

Bade mantili za firmu rade se u sopstvenoj proizvodnji i trenutno smo u mogućnosti da ih radimo u pet boja a to su crna, crvena, teget, melanž siva i bela boja a isto tako ovi bade mantili se mogu idealno uklpošiti sa peškirima za firmu iz našeg asortimana jer se rade od istog materijala i u istim bojama. Na taj način uspeli bi ste da usklopite ova dva artikla i stvorite jedinstvo koje bi prikazalo imidž i poslovanje Vaše firme.

 

Bade mantili za firmu su izuzteno prijatni, lagani i udobni za nošenje jer se rade od visoko kvalitetnog 100% pamučnog materijala koji je površinske mase 550-600 g/m². Bade mantili za firmu pogodni su za izradu veza na njima koji se radi u 10 boja čijim izoborom ćete istaći reklamni tekst, naziv ili logotip firme koji će na sebi rado nositi Vaši posetioci i korisnici uluga.

 

Obezbedite svojim vernim gostima i korisnicima usluga visok stepen udobnosti, prijatnosti i komfora uz artikal kao što su bade mantili za firmu a oni će Vam uzvratiti poverenjem i redovnim posetama.

 

Bade mantili ne samo da će Vam obezbediti da imate adekvatan standard koji ćete pružiti svojim gostima nego će pokazati i Vašu želju za dobrim marketingom i visokim stepenom poslovnosti.