Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili za hotel

 

Bade mantili za hotel rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bade mantili za hotel su jedan od mnogobrojnih proizvoda iz našeg asortima koji možete koristi u svom ambijentu kako bi svojim gostima omogućili potpuni užitak i komotitet tokom boravka u Vašem hotelu. Kako bi uspeli da im to obezbedite mi smo se potrudili da bade mantili za hotel budi izrađeni po visokim standardima koji garantuju kvalitet i trajnost.

 

Bade mantili za hotel rade se od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira koji je površinske mase 550-600 g/m² čime smo uspeli da obezbedimo mekoću, prijatnost i udobnost nošenja ovih bade mantila. Bade mantili se rade u beloj, crnoj, crvenoj, teget i melanž sivoj boji i lako se mogu kombinovati i prilagoditi Vašim potrebama i vašem ambijentu.

 

Bade mantili za hotel su pogodni za izradu veza koji se radi u 10 boja čijom kombinacijom bi ste dodatno uspeli da osvežite i ulepšate izgled ovih jednobojnih bade mantila. Moguća je izrada reklamnog, teksta, logotipa ili naziva vašeg hotela ili nekog drugog detalja po Vašoj želji. Na taj način ovi bade mantili za hotel postali bi reprezntativni i pravi promoteri Vašeg poslovanja i imidža Vašeg hotela čime bi ste osigurali da se Vaši gosti redovno vraćaju i da Vas preporčuju.

 

Na Vama je samo da nam se obratite kako bi bade mantili za hotel bili izrađeni po Vašoj meri a mi ćemo se potruditi da visokim kvalitetom samog artikla kao i veza na njemu opravdamo vaše ukazano poverenje.