Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili za klub

 

Bade mantili za klub rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Kako bi svojim sportistima omogućili adekvatne uslove tokom treninga ili priprema za važne sportske događaje svakako će Vam biti neophodni bade mantili za klub koje radimo u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira.

 

Bade mantili za klub će Vašim sportistima pružiti udobnost, komotitet i prijatnost tokom nošenja jer se rade od materijala koji je površinske mase 550-600 g/m². Ovi bade mantili za klub su laki za održavanje i otporni na habanje, a trajnost boja je zagarantovana.

 

Bade mantili za klub rade se u beloj, crnoj, crvenoj, teget i melanž sivoj i lako se kombinuju i uklapaju u boje Vašeg kluba, a uz mogućnost izrade veza na njima dodatno ćete istaći svoj klub i njegove boje. Vez se radi u 10 boja čime ćete osvežiti i istaći izrađeni materijal u vezu bilo da je u pitanju naziv ili logotip kluba koji će sportisti na sebi rado nositi.

 

Obezbedite svojim sportistima da se tokom priprema ili tokom sporstog događaja osećaju prijatno jer ste uz artikal kao što su bade mantile za klub pokazali brigu o njima i želju da im omogućite dobre uslove treniranja, a oni će Vam uzvratiti svojim dobrim rezultatima.

 

Budite sigurni da će Vaši sportisti uz bade mantili za klub izuzetno lepo izgledati, a uz izrađeni naziv ili logotip kluba predstavljaće Vaš klub i sport kojim se bave i tako širiti pozitivan imidž i profesionalnost kluba za koji treniraju.