Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili za školu

 

Bade mantili za školu rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Ako ste škola koja se bavi obrazovanjem sportista kao što je sportska gimnazija ili da ste škola koja u okviru svog obrazovanja ima i mogućnost da ponudite svojim učenicima smeštaj u internatu, kako bi bili u mogućnosti da im obezbedite adekvatne uslove boravka i školovanja nudimo Vam naš artikal kao što su bade mantili za školu.

 

Bade mantili za školu odišu mekoćom, komforom i udobnošću nošenja jer ih radimo u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira koji je površinske mase 550-600 g/m². Trenutno se bade mantili za školu rade u beloj, crnoj, crvenoj, teget i melanž sivoj boji i lako ih je uklopiti sa Vašim potrebama.

 

Pošto se rade u istim bojama i od istog materijala kao i peškiri za školu izuzetno lepo se kombinuju i ispunjavaju sve uslove neophodne za održavanje higijene vaših učenika. Pokažite koliko brinete o svojim učenicima i o tome da im stvorite odgovarajuće uslove u svojoj ustanovi i tako svoju školu i učenike izdignete na jedan visok nivo koji će Vam oni uzvratiti napredovanjem u obrazovaju i dobrim ocenama.

 

Bade mantili za školu pogodni zu za izradu veza koji se radi u 10 boja čijom kombinacijom i adekvatnim izbor možete da osvežite i ulepšate ove jednobojne bade mantile ili da na njima istaknete nazim ili logotip škole.

 

Sigurni smo u kvalitet proizvoda koji Vam nudimo kao i izrađenog vezenog detalja na njemu pa Vas zato očekujemo da se nam se obratite sa svojim idejama i potrebama koje ćemo se potruditi da Vam ostvarimo.