Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili za spa centre

 

Bade mantili za spa centre rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Kako bi uspeli da promovišete svoj spa centar i potrebu da se sve više ljudi okrene zdravom načinu života i poboljšanju zdravlja biće Vam svakako potrebni naši bade mantili za spa centre koji će Vam pomoći u tome i pružiti udobnost i prijatnost boravka u Vašem ambijnetu i korišćenju Vaših usluga.

 

Bade mantili za spa centre ne samo da će lepo izgledai na Vašim posetiocima i da će im pružiti odgovarajuću udobnost već ćete biti i u prilici da izradom veza promovišete svoj spa centar i svoje usluge. Pruža Vam se mogućnost da uz kupovinu artikla kao što su bade mantili za spa centre dobijete i izradu reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vašeg spa centra u vezu do 10 boja. Adekvatnom kombinacijom i izborom boja veza uspećete da dodatno istaknete vezeni detalj na jednobojnim bade mantilima.

 

Bade mantili za spa centre rade se trenutno u beloj, melanž sivoj, crvenoj, crnoj i teget boji ali smo sigurni da ćete ih lako uklopiti u svoj ambijent a pri tom odlično se kombinuju i sa peškirima iz našeg asortima koji se rade u istoj boji i od istog materijala koje možete koristiti u svom spa centru.

 

Pružite svojim korisnicima usluga i redovnim gostima da se osećaju prijatno i udobno i opravdajte njihovo ukazano poverenje jer bade bantili za spa centre su u mogućnosti da Vam to i obezbede jer ih radimo u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m².