Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni kupiti

 

Radni kombinezoni kupiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni kupiti odlikuju se visokim kvalitetom jer ih radimo od kepera koji je mešavina 65% Kojom god vrstom delatnosti da se bavi Vaša firma sigurni smo da će Vam u jednom trenutku biti potrebni naši radni kombinezoni kupiti koji su svakako sastavni deo radne uniforme zaposlenih. Kako bi radna uniforma mogla biti kompletna uz ove radne kombinezone lako i lepo se uklapaju radne jakne iz nše ponude koje se rade u istoj boji i od istog materijala.

 

Polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Radni kombinezoni kupiti dostupni su u preko 12 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebama. Na njima je moguća i izrada veza ili štampe čime bi ste ove radne kombinezone učinili pravim promoterima Vaše firme i delatnosti kojom se bavite.

 

Radni kombinezoni kupiti će vaši zaposleni rado nositi jer se odlikuju udobnošću, toplinom i komotiteom tokom obavljanja radnih aktivnosti a takođe štite i od loših vremenskih uslova tokom rada na terenu. Radni kombinezoni kupiti standardno na sebi imaju pojas, kragnu, zatvarače na džepovima, prednje delove rukava i delove nogavica u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

Neka Vaši zaposleni tokom rada sa korisnicima usluga i poslovnim saradnicima na najbolji način promovišu i predstavljaju Vašu firmu i delatnost kojom se bavite a sve to uz naš artikal kao što su radni kombinezoni kupiti. Na Vama je samo da nam se obratite sa svojim potrebama po pitanju veličine, boje i željenog detalja u vezu ili štampi i mi ćemo se potruditi da radni kombinezoni kupiti budu izrađeni po Vašoj meri i takopostanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.