Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni po porudžbini

 

Radni kombinezoni po porudžbini rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Uz naš artikal kao što su radni kombinezoni po porudžbini u prilici ste da za svoju firmui svoje zaposlene dobijete adekvatan proizvod po pitanju veličine, boje i izrađenog veza ili štampe na njima. U prilici smo da Vam ponudimo izradu ovih radnih kombinezona u preko 12 boja uz izradu veza u 10 boja i štampe u 6 boja.

 

Radni kombinezoni po porudžbini rade se od visoko kvalitetnog materijal kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Lako se mogu prilagodtii Vašim potrebama jer se rade u velikom broju boja a osim toga idealno se kompletiraju sa radnim jaknama iz naše ponude uz koje možete adekvatno da opremite svoje zaposlene. Rani kombinezoni po porudžibini standardno se rade sa kragnom, pojasom, zatvaračima džepova, prednjim delovima rukava i delovima nogavica u kontrastnoj boji, rajsferšlusom full Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja.

 

Radni kombinezoni po porudžbini odlikuju udobnošću i komotitetom pa tako Vaši zaposleni u njima ne smetano mogu obavljati svoje radne aktivnosti, a pored toga otporni su na vetrove, kišu i loše vremenske uslove tokom rada na terenu ali i radi povećane sigurnosti na njima se nalazi fosforescenti paspul.

 

Kako bi bili u prlici da tokom rada Vaši zaposleni budu i promoteri Vaše firme i Vašeg poslovanja, radni kombinezoni su idealni za izradu reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme u vezu ili štampi. Izrada veza dostupna je u 10 boja a štampe u 6 boja čime dodatno možete istaći svoj željeni detalj na ovim radnim kombinezonima. Pokažite svojim poslovnim partnerima i saradnicima koliko brinete o imidžu svog poslovanja i svojih zaposlenih. Omogućite zaposlenim adekvatne uslove rada i oni će Vam uzvratiti svojim boljim rezultati rada, a sve to uz naš artikal kao što su radni kombinezoni po porudžbini.