Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni poručiti

 

Radni kombinezoni poručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni poručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji i pa ih tako možemo prilagoditi Vašim potrebama po pitanju boje, veličine i izrade veza ili štampe na njima. Radni kombinezoni poručiti dostupni su u preko 12 boja i lako se mogu kombinovati sa ostatkom radne garderobe kao što su radne jakne koje imamo u svojoj ponudi. Izrada veza moguća je u 10 boja a štampe u 6 pa tako svoj željeni detalj možete istaći na ovim ranim kombinezonima. Izrada veza ili štampe omogućava da se na artiklu kao što su radni kombinezoni poručiti nađe Vaš reklamni tekst, logotip ili naziv firme.

 

Radni kombinezoni poručiti rade se od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Standardno se radni kombinezoni poručiti rade sa kragnom, pojasom, zatvaračima na džepovima, prednjim delovima rukava i delovima nogavica u kontrastnoj boji, a pored toga na sebi imaju rajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Radi povećane bezbednosti zaposlenih tokom rada na radnim kombinezonima poručiti nalazi se i fosforescentni paspul.

 

Radni kombinezoni odlikuju se visokim kvalitetom materijala pa su zato trajni i izdržaljivi a takođe omogućavaju adekvatnu zaštiti od loših vremenskih uslova tokom rada na terenu. Uz izradu veza ili štampe radni kombinezoni poručiti postaće reprezentativni i tokom nošenja od strane zaposlenih bićete u prilici da svoju firmu promovišete svuda i u svakom trenutku.

 

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni našom uslugom jer smo se potrudili da kvalitetom, dizajnom i načinom izrade zadovoljimo visoke standarde i tako Vam obezbedimo adekvatnu radnu uniformu za Vaše zaposlene. Pokažite koliko brinete da se Vašim zaposlenima obezbede adekvatni radni kombinezoni poručiti i sigurni smo da će Vam zaposleni uzvratiti boljim rezultatima rada.