Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni reklamni

 

Radni kombinezoni reklamni rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni reklamni se mogu upotrebiti i imju svoju srhu zaštite zaposlenih u radu u skoro svakoj delatnosti, pa tako osim što mogu promovisati neku firmu imaće i adekvatnu namenu. Radni kombinezoni reklamni su proizvod iz sopstvene proizvodnje na kome smo u mogućnosti za Vas da izradimo reklamni tekst, logotip ili naziv firme. Izrađeni detalj može se raditi u vezu u 10 boja ili štampi u 6 boja čijom adekvatnom kombinacijom doatno možete istaći svoj željeni detalj. Radni kombinezoni reklamni dostupni su u preko 12 boja i lako se mogu prilagoditi Vašim potrebama.

 

Uz artikal kao što su radni kombinezoni reklamni Vaši zaposleni će tokom svakodnevnog nošenja biti u prilici da promoviđu Vašu firmu i delatnost kojom se bavite svima i u svakom trenutku. Usećete na taj način da zainteresujete nove poslovne saradnike ili korisnike usluga za usluge koje možete da im ponudite. Neka Vaši zaposleni sa ponosom na sebi nose Vašu reklamu i neka budu pravi promoteri Vašeg poslovanja. Pokažite i poslovnim partnerima i saradnicima koliko ste spremni da uložite u dobar marketing kako bi svoje poslovanje izdigli na još jedan viši nivo.

 

Radni kombinezoni reklamni rade se od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m² što osigurava trajnost, udobnost i kvaitet ovih radnih kombinazona. Idealno se kombinuju sa radnim jaknama iz naše ponude jer se rade od istog materijala i u istim bojama. Standardno ovi radni kombinezoni reklani na sebi imaju kragnu, pojas, zatvarače džepova, prednje delove rukava i delove nogavica u kontrastnoj boji, rajferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Radi povećane bezbednosti na radu na ovim radnim kombinezonima nalazi se i fosforescenti paspul.

 

Na Vama je samo da osmislite originalnu idelu za Vašu reklamu koju ćemo mi preneti na ove radne kombinezone i tako Vam omogućiti da uz adekvatnu radnu garderobu zaposlenih imate i reklamu koja će predstavljati Vašu firmu.