Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni sa logom

 

Radni kombinezoni sa logom rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja

 

 

Kako bi tokom rada Vaši zaposleni bili u prilici da promovišu Vašu firmu i delatnost kojom se bavite neophodni su Vam naši radni kombinezoni sa logom koji se rade u sopstvenoj proizvodnji. Radni kombinezoni sa logom rade se od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Odlikuju se udobnošcu, kvalitetom i trajnošcu tokom nošenja a u lošim vremenskim uslovima Vaše zaposlene ce sigurno štiti od kiše, snega i vetra tokom rada na terenu. Radni kombinezoni sa logom rade se u preko 20 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebama. Izrada logotipa radi se u vezu do 10 boja i u štampi do 6 boja.

 

Radni kombinezoni sa logom standardno na sebi imaju pojas, kragnu, zatvarace na džepovima, prednje delove rukava i delove nogavica u kontrastnoj boji, fajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Kako imali kompletnu radnu garderobi ovi radni kombinezoni sa logom lako i lepo se kombinuju sa radnim jaknama iz našeg asortima. Obezbedite svojim zaposlenima potpunu udobnost i komfor tokom rada i neka se radni kombinezoni sa logom nadu i u Vašoj firmi.

 

Sigurni smo da ce Vaši zaposleni rado na sebi nositi Vašu reklamu u vidu logotipa i sa ponosom predstavljati firmu u kojoj rade i delatnost kojom se ona bavi. Tako cete biti u prilici da steknete nove poslovne partnere i saradnike kao i nove korisnike usluga. Pokažite jedinstven imidž svog poslovanja i svoje firme uz naš artikal kao što su radni kombinezoni sa logo i sigurni smo da cete biti primeceni.

 

Na Vama je samo da osmiliste kakav ogo želite da imate i mi cemo ga u vezu ili štampi izraditi za Vas. Garantujemo Vam kvalitet koji Vam nudimo pa Vas zato ocekujemo da nam se obratite sa svojim potrebama i željama kako bi radni kombinezoni sa logom bili izradeni po Vašoj meri.