Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni sa nazivom firme

 

Radni kombinezoni sa nazivom firme rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni sa nazivom firme se mogu koristiti u skoro svim delatnostima kao osnovni vid zaštite na radu zaposlenih u jednoj firmu ili kao uniforma koja se koristi za rad u spoljnim uslovima i na terenu. Radni kombinezoni sa nazivom firme rade se od visoko kvalitetnog materijla kepra koji je mešavina 65% polietilenai 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m².

 

Standarno na sebi radni kombinezoni sa nazivom firme imaju pojas, kragnu, zatvarače na džepovima, prednje delove rukava i delove nogavica u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKKi nitne na džepovima i krajevima šniranja. Zbog povećane sigurnosti zaposlenih na njima se nalazi fosforescentni paspul. Radni kombinezoni sa nazivom firme rade se u preko 20 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebama a pored toga mogu se lepo i lako kompletirati sa radnim jaknama iz naše ponude jer se rade u istim bojama i i od istog materijala.

 

Radni kombinezoni sa nazivom firme pogodni su za izradu veza ili štampe pa tako možete imati reklamu koja je dostupna svima i u svakom trenutku tokom rada Vaših zaposlenih koji će nositi ove kombinezone. Izrada naziva firme u vezu je dostupna je u 10 boja a štampe u 6 boja pa tako dodatno možete adekvatnom kombinacijom boja da istaknete naziv svoje firme. Neka Vaši zapsoleni na sebi sa ponosom nose naziv firme u kojoj rade i tako promovišu Vas i delatnost kojom se bavite u svakodnevnom kontaktu sa poslovnim saradnicima i korisnicima usluga.

 

Radni kombnezoni sa nazivom firme rado će na sebi nositi Vaši zaposleni toom rada jer se odlikuju visokim kvalitetom, otpornošću i udobnošću tokom nošenja. Pokažite svojim poslovnim partnerima koliko brinete o adekvatnom odevanju svoji zaposlenih uz artikal kao što su radni kombinezoni sa nazivom firme. Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo kako samih radnih kombinezona sa nazivom firme tako i izrađenog veza ili štampe na njima, pa Vas zato očekujemo da nam se obratite sa svojim potrebama i postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.