Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni sa štampom

 

Radni kombinezoni sa štampom rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni sa štampom rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijal kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, površinske mase 245 g/m² sa mogućnošću izrade štampe u 6 boja. Radni kombinezni sa štampom standardno se rade sa kragnom, pojasom, zatvaračima džepova, prednjim delovima rukava i delovima nogavica u kontrastnoj boji a takođe na sebi imaju rajferšlus full Zipp YKK, a radi povećane bezbednosti na njima se nalazi i fosforescentni paspul.

 

Radni kombinezoni sa štampom dostupni su u preko 12 boja pa se lako mogu prilagoditi Vašim potrebama ali se takođe dobro komletiraju i sa robom iz naše ponude kao što su radne jakne sa kojima bi ste obezbedili potpunu radnu uniformu. Radni kombinezoni su vrlo komforni i ne ometaju svakodnevno obavljanje radnih aktivnosti, prijatni su i lagani za nošenje i čuvaju od vetrova, kiše i loših vremenskih uslova tokom rada na terenu.

 

Uz izradu štampe u mogućnosti ste da na ovim kombinezonima imate reklamni tekst, logotip il naziv firme koji će Vaše nov korisnike usluga i potencijalne poslovne saradnike upoznati sa vašim poslovnim mogućnostima i delatnošću kao i uslugama koje možete da ponudite. Radni kombinezoni sa štampom ne samo da će lepo izgledati na vašim zaposlenima već će biti i Vaša najbolja reklama koja će biti dostupna svuda i u svakom trenutku.

 

Sigurni smo u kvalitet koji vam nudimo kako samih kombinezona tako i trajnost i kvalitet izrađene štampe na njima pa Vas zato očekujemo da postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca. Neka radni kombinezoni sa štampom budu pravi promoteri Vaše firme i neka Vašim zaposlenima olakšaju i omoguće kvalitetne uslove rada i sigurni smo da će Vam zaposleni uzvratiti boljim rezultatima rada.