Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni sa vezom

 

Radni kombinezoni sa vezom rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni sa vezom su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji se mogu koristiti kao radna uniforma u skoro svakoj delatnosti i mogu se kompetirati sa radnim jaknama iz naše ponude koja se rade u istim bojama i od istog materijala. Radni kombinezoni sa vezom pružaju mogućnost da se na njima u vezu izradi reklamni materijal, logotip ili naziv firme sa izborom u 10 boja čime ćete dodatno istaći željeni detalj. Tako ćete imati reklamu koju će vaši zaposleni rado nositi na sebi svuda i u svakom trenutku. Radni kombinezoni sa vezom biće Vaša reklama koja će upoznati Vaše nove korisnike usluga sa Vašim poslovnim mogućnostima i uslugama koje možete da im ponudite.

 

Radni kombinezoni sa vezom rade se od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Radni kombinezoni rade se sa kragnom, pojasom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica i zatvaračima na džepovima u kontrastnoj boji, sa rajsferšlusom full Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja. Ovi radni kombinezoni sa vezom rade se u preko 12 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebama. Radi bezbednosti u radu na njima se takođe nalazi i fosforescentni paspul.

 

Neka Vaši zaposleni budu adekvatno odeveni tokom rada i uz artikal kao što su radni kombinezoni sa vezom predstavite svoju firmu i svoje poslovanje poslovnim partnerima i saradnicima. Pokažite koliko brinete o imidžu svoje firme i koliko ulažete u adekvatno odevanje zaposlenih tokom rada i sigurni smo da ćete imati pozitivne efekte kako po pitanju boljih rezultata rada zaposlenih tako i po pitanju sticanja dobre reputacije Vaše firme i proširenja Vaših poslovnih saradnika i korisnika usluga.

 

Očekujemo Vas da nam se obratite sa svojim željama i idejama kako bi ovi radni kmbinezoni sa vezom bili izrađeni po Vašoj meri i tako postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.