Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni štamparija

 

Radni kombinezoni štamparija rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Ako ste firma koja se bavi delatnošću u kojoj su Vam za Vaše zaposlene neopohni određeni kodeksi oblačenja poput radnih kombinezona sigurni smo da će Vas naši radni kombinezoni štamparija zainteresovati jer je njima moguća izrada u štampi detalja po Vašoj želji. Radni kombinezoni rade se u sopstvenoj proizvodnji i idealno se mogu kombinovati sa radnim jaknama iz našeg asortima i na taj način obezbedite svojim zaposlenima potpunu radnu garderobu.

 

Ovi radni kombinezoni štamparija rade se u preko 12 boja i lako se mogu prilagoditi Vašim potrebma i delatnošću kojom se bavite. Radni kombinezoni štamparija odlikuju se visokim kvalitetom materijala koji je otporan na habanje i izuzetno je trajana, a takođe ih odlikuje udobnost i komotitet toko rada kao i zaštita od loših vremenskih uslova.

 

Radni kombinezoni štamparija rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m² i standardno na sebi imaju kragnu, pojas, prednje delove rukava, delove nogavica i zatvarače džepova u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Pored toga radi povećane sigurnosti tokom rada na njima se nalazi fosforescentni paspul.

 

Uz izradu štampe u 6 boja radni kombinezoni štamparija postaće Vaša najbolja reklama koju će Vaši zaposleni rado nositi na sebi jer je moguća izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme. Tako će Vaši zaposleni tokom rada svuda i u svakom trenutku biti u prilici da promovišu Vašu firmu i delatnost kojom se bavite. Na Vama je samo da osmislite željeni detalj koji ćemo za Vas izraditi i obezbediti Vam da radni kombinezoni štamparija zadovolje Vaše potrebe.