Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni vezti

 

Radni kombinezoni vezti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Kako bi bili u prilici da na jednom mestu obezbedite svojim zaposlenima adekvatnu radnu garderobu a pritom i da dobijete izradu reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme, sigurni smo da su naši radni kombinezoni vezti upravo prava stvar za Vas.

 

Izrada veza na ovim kmbinezoni dostupna je u 10 boja i siguri smo da ćete uspeti na istaknete svoj željeni detalj u vezu i da svoju firmu i delatnost prikažete na što bolji način. Radni kombinezoni vezti postaće pravi promoteri vašeg poslovanja i Vaše delatnosti svuda i u svakom trenutku. Neka Vaši zaposleni sa ponosom nose ove radne kombinezone i pokažite svojim poslovnim partnerima i saradnicima koliko ulažete u svoje poslovanje i dobar marketing.

 

Radni kombinezoni vezti su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji se radi od visoko kvalitetnog materijala kepera koj je mešavima 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Radimo ih u 12 boja i sigurni smo da ćete ih lako prilagoditi svojim potrebama. Kako bi ovi radni kombinezoni vezti bili potpuni mogu se kompletirati sa radnim jaknama koje se nalaze u našoj ponudi.

 

Radni kombinezoni vezti su vrlo funkcionalni i kmforni i nasebi imaju standardno pojas, kragnu, zatvarače na džepovima, prednje delove rukava i delove nogavica u kontrastnoj boji., rajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Takođe na sebi imaju i fosforescenti paspul.

 

Obratite nam se sa svojim potrebama i željama i sigurni smo da ćemo visokim kvalitetom i izradom veza opravdati Vaše ukazano poverenje. Neka se radni kombinezoni vezti nađu i u Vašoj firmi i sigurni smo da ćete i Vi i Vaši zaposleni biti zadovoljni.