Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni za putare

 

Radni kombinezoni za putare rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Ako ste vlasnik firme koja se bavi izgradjom i održavanjem puteva sigurni smo da će Vam za Vaše zaposlene biti neophodni naši radni kombinezoni za putare koje radimo u sopstvenoj proizvodnji. Radni kombinezoni za putare su izrađeni od visoko kvalitetnog materijala koji osim što obezbeđuje komfor i udobost tokom rada takođe omogućava da Vaši zaposleni budu zaštićeni od loših vremenskih uslova tokom rada na terenu. Radni kombinezoni su izuzetno trajni i otporni na habanje jer se rade od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m².

 

Radni kombinezoni za putare rade se u preko 12 boja čijim izborom se mogu zadovoljiti Vaše potrebe. Kako bi zaposlenima obezbedili potpunu radnu garderobe ovi radni kombiezoni za putare idealno se kombinuju sa radnim jaknama iz naše ponude jer se rade od istog materijala i u istim bojama. Standardno na sebi imaju pojas, kragnu, zatvarače na džepovima, prednje delove rukava i delove nogavica u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Na njima se nalazi i fosforescenti paspul radi bolje bezbednosti u radu.

 

Radni kombinezoni za putare pogodni su za izradu veza ili štampe pa tako na njima možete imati svoj reklamni tekst, logotip ili naziv firme koji ćemo za Vas izraditi u visokom kvalitetu i osigurati trajost boja. Izrada veza dostupna je u 10 boja a štampa u 6 boja pa tako svoj željeni detalj adekvatnom kombinacijom dodatno možete istaći na ovim kombinezonima. Na taj način imaćete reklamu koju će Vaši zaposleni rado nositi na sebi i tokom rada predstavljati Vašu firmu i delatnost kojom se bavite novim potencijalnim poslovnim saradnicima i korisnicima usluga.

 

Neka Vaši zaposleni sa ponosom nose na sebi artikal kao što su radni kombinezoni za putare sa Vašom reklamom i neka budu Vaši najbolji promoteri poslovanja i Vaših poslovnih mogućnosti. Pokažite svojim poslovnim partnerima i saradnicima svoj jedinstven imidž i spremnost na ulaganje u dobro poslovanje.