Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni za rudarstvo

 

Radni kombinezoni za rudarstvo rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrasnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Kako su tokom rada zaposleni u rudarstvu izloženi otežanim uslovima rada neophodna im je adekvatna radna garderoba kako bi imali mogućnosti da obavljaju svoje radne obaveze, pa smo Vam zato predstavljamo artikal iz naše ponudeo kao što su radni kombinezoni za rudarstvo koje radimo u sopstvenoj proizvodnji. Radni kombinezoni za rudarstvo su izrađeni od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m² što ove kombinezone čini vrlo trajnim, izdržljivim ali pri tome i obezbeđuju zaštitu od loših vremenskih uslova.

 

Radni kombinezoni za rudarstvo rade se u preko 12 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebama i na sebi standardno imaju kragnu, pojas, zatvarače džepova, prednje delove rukava i delove nogavica u kontrastnoj boji, rajferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Osim toga na sebi imaju i fosforescenti paspul koji dodatno osigurava bezbednost zaposlenih tokom rada. Radni kombinezoni za rudarstvo su izuzetno funkcionalni, komotni i omogućavaju nesmetano obavljanje radnih aktivnosti i izuzetno se lako kombinuju i kompletiraju sa radnim jaknama iz naše ponude.

 

Radni kombinezoni za rudarstvo pogodni su za izradu veza ili štampe na njima, pa tako na ovim radnim kombinezonima možete imati reklamni tekst, logotip ili naziv firme. Izrada veza radi se u 10 boba a štampa u 6 čime dodatno možete istaći željeni detalj na ovim radnim kombinezonima. Uz izradu veza ili štampe Vaši radni kombinezoni za rudarstvo biće pravi promotivni materijal Vaše firme i delatnosti kojom se bavite, a koji će na sebi rado nositi Vaši zaposleni.

 

Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo kako samih kombinezona tako i izrađenog detalja u vezu ili štampi, jer smo se potrudili da naprednom tehnologijom i dizajnom osiguramo kvalitet i ispunimo sve standarde neophodne da se ovi radni kombinezoni za rudarstvo nađu u Vašoj firmi.