Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni za vodovod i grejanje

 

Radni kombinezoni za vodovod i grejanje rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Ako ste vlasnik firme koja se bavi ugradnjom i odžavanjem instalacija za vodovod i grejanje sigurni smo da će Vam biti potrebni naši radni kombinezoni za vodovod i grejanje koje radimo u sopstvenoj proizvodnji. Radni kombinezoni za vodovod i grejanje rade se od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m², što ove radne kombinezone čini vrlo trajnim i otpornim a pri tome obezbeđuju i adekvatnu zaštitu na radu tokom loših vremenskih uslova.

 

Radni kombinezoni za vodovod i grejanje rade se u preko 12 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebam a pored toga idealno se kompletiraju sa radnim jakanama iz naše ponude jer se rade od istog materijala i u istim bojama. Radni kombinezoni za vodovod i grejanje rade se standardno sa kragnom, pojasom, zatvaračima džepova, prednjim delovima rukava i delovima nogavica u kontrastnoj boji, sa rajferšlusom full Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja. Radi povećane bezbednosti tokom rada na terenu na ovim ranim kombinezonima nalazi i fosforescentni paspul.

 

Radni kombinezoni za vodovod i grejanje pogodni su za izradu reklamnog teksa, logotipa ili naziva firme u vezu ili štampi čime bi ste dobili reklamu vidljivu svuda i u svakom trenutku. Tokom nošenja ovih kombinezoni Vaši zapsoleni bi promovisali Vašu firmu kako postojećim tako i budućim poslovnim saradnicima i korisnicima usluga. Izrada veza dostupna je u 10 boja, a štampa u 6 čijim adekvatnim izborom i kombinacijom bi ste dodatno istakli željeni detalj na ovim kombinezonima.

 

Neka radni kombinezoni za vodovod i grejanje budu Vaša najbolja reklama i pokažite svojim poslovnim partnerima i saradnicima koliko ste spremni da uložite u adekvatno odevanje zaposlenih kao i u dobar marketing kako bi pospešili svoje poslovanje. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni kako samom izradom kombinezona tako i izrađenog veza ili štampe na njima i zato Vas očekujemo da postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.